Cosul tau

Comenzi telefonice : 021.467.02.92

Search
Generic filters
Pret
Search
Generic filters
Pret

Site-ul ineditgrup.ro, denumit in continuare “site”, este detinut si administrat de INEDIT GRUP, Navigarea pe site-ul ineditgrup.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

• prin posta la adresa de corespondenta:office@ineditgrup.ro: Str. Balta Albina,nr 4, sector 3,Bucuresti

• prin e-mail la: office@ineditgrup.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.

• prin telefon la numarele: 021.467.02.92

1. Definitii

Site-ul Inedit Grup- este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a vizualiza produsele afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe adresa de email sau telefon.

Utilizator – reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Client – persoana fizica/juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii / Cererii de oferta si care contine informatii despre client.

Comanda – reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un client, prin care clientul transmite Inedit Grup intentia sa de a achizitiona produse si servicii de pe site.

Cerere oferta – reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un client, prin care clientul transmite Inedit Grup intentia sa de a obtine informatii despre pret si disponibilitate pentru diverse produse de pe site.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra produselor/serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Inedit Grup intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Inedit Grup cu referire la informatiile continute de acesta.

Utilizatorii/clientii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

 2. Drepturile de proprietate intelectuala

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre Inedit Grup si produsele pe care le comercializam. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Inedit Grup, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Inedit Grup este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor marcilor inregistrate publicate pe site.

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Inedit Grup, prevazute de legislatia in vigoare.

Continutul si designul site-ului, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dumneavoastra prin email sau furnizat prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartinInedit Grupsi/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele din site fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Inedit Grup

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) din site fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Inedit Grup

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a site-ului, atata timp cat aceasta actiune nu prezintaInedit Grupintr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlink-urilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Inedit Grup

3. Declinarea responsabilitatii

Inedit Grup nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca,Inedit Grupisi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Inedit Grup, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Inedit Grup de la clientul respectiv.

Dupa receptionarea produselor, clientul nu poate solicita restituirea banilor si nici returnarea produselor in situatia in care acestea corespund cu comanda.

Inedit Grup nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar,Inedit Grupisi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. In masura in care o comanda a fost validataInedit Grupnu poate opune clientului lipsa de produse.

Inedit Grup nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

Inedit Grup nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

 4. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Prin inregistrarea ca utilizator al site-ului va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dumneavoastra ca utilizator al site-ului. De asemenea, pentru a va abona la newsletter va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dumneavoastra. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Inedit Grup, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dumneavoastra.

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de Inedit Grup, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturare, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.

Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a utilizatorilor catre alte persoane care acceseaza paginile acestui site, fara sa aiba acordul prealabil si explicit al utilizatorului.

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale (newsletter) de catre Inedit Grup catre utilizatori/clienti nu este considerata “spam” daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare la adresa:  office@ineditgrup.ro.

Orice utilizator/client care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a site-ului trimitand un e-mail la adresa: office@ineditgrup.ro. Odata cu stergerea adresei de mail din baza de date i se va inchide si contul de client.

Pentru informatiile complete privind prelucrarea datelor cu carcater personal accesati pagina: GDPR: Drepturile consumatorilor

5. Acces si inregistrare ca membru

Site-ul poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Inedit Grup.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile oferite deInedit Grupprin intermediul site-ului.

Inedit Grup poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata pe site. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produseleInedit Grupnumai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

Calitatea de membru pe site poate fi dobandita de orice persoana juridica cu sediul in Romania.

Pentru inregistrarea ca membru pe site utilizatorul este obligat sa furnizeze toate datele de identificare ce sunt specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului utilizatorul se oblige sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, pe care sa le actualizeze in permanenta.

Daca informatiile furnizate nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete,Inedit Grupare dreptul sa suspende sau sa inchida contul utilizatorului si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.Inedit Gruppoate, fara orice alta notificare sau formalitate, sa suspende sau sa inceteze accesul acestuia la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola.

Clientul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele de utilizator fiind integral in responsabilitatea clientului.

Clientul este obligat sa ne instiinteze, in termen de maxim 48 de ore, despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care din motive imputabile utilizatorului ii este suspendata acestuia calitatea de utilizator al site-ului, nu va fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

6. Politica de vanzare online

Promotiile/ofertele prezente pe site sunt valabile intr-o anumita perioada de timp, determinata si prezentata explicit pe site, sau in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/utilizator persoana juridica sau fizica cu sediul in Romania dupa inregistrarea ca utilizator al site-ului.

Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin careInedit Grupisi deruleaza operatiunile pe site.

Notificarea primita de catre client, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail). In termen de maxim 2 (doua) zile lucratoare clientul va fi contactat telefonic de unul dintre operatori pentru validarea comenzii, in caz contrar, clientul ne poate contacta pentru a confirma comanda. Comenzile ce nu au fost validate telefonic sau prin email de catre operatorii nostri nu vor fi livrate.

Pentru motive justificate,Inedit Grupisi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda. Daca vor fi efectuate modificari asupra comenzii, clientul va fi instiintat despre aceasta schimbare la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitiaInedit Grupla efectuarea comenzii.

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe site este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

• identificarea si alegerea produselor

• inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al site-ului

• efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online, prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul 8 sau ramburs, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si daca este cazul, pretul livrarii, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

Pentru comenzile ce urmeaza a fi ridicate din magazineleInedit Grupsau de la sediul nostru, preturile si rezervarile produselor sunt valabile 48 de ore de la confirmare comenzii.

Valoarea minima a comenzii este de 100 lei fara TVA.

Pentru produsele din catalog care nu au un pret de vanzare afisat puteti solicita oricand o cerere de oferta numai dupa ce va inregistrati ca membru pe site. Dupa ce contul de membru este validat veti primi un raspuns la cererea de oferta in maxim 2 (doua) zile lucratoare de la data confirmarii cererii.

In raspunsul la cererea de oferta veti primi pretul pentru produsele solicitate, dar si disponibilitatea acestora, urmand ca apoi sa puteti concretiza aceasta cerere intr-o comanda.

 7. Pretul

Toate preturile aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ TVA. Pretul poate fi modificat de catre Inedit Grup, in orice moment, fara preaviz.

Clientul se obliga sa achite pretul aratat anterior online cu cardul, prin transfer bancar/ordin de plata sau ramburs, in caz contrar produsele nu vor fi inmanate clientului, iar comanda se va considera anulata.

Inedit Grup atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri,Inedit Grupva informa clientul asupra pretului corect.

Preturile produselor de pe site sunt valabile numai la comanda facuta prin intermediul site-ului www.ineditgrup.ro

8. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu card, transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

• daca alegeti plata online cu card veti fi directionat catre pagina securizata de plata a procesatorului de plati online.

• daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt timp si trimiterea ordinului de plata in format electronic pe email. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate.

• daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dumneavoastra, sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

9. Modalitatea de livrare

Produsele vor fi livrate prin Curier sau pot fi ridicate de la sediul nostru, conform optiunii clientului.

Adesa punctului de lucru: Str Balta Albina,nr 4, sector 3 Bucuresti. Program de lucru: 8:00 – 17:00 (L – V)

Inedit Grup va efectua livrarea produselor si prestarea serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 250 lei fara TVA livrarea se face gratuit in toate orasele in care exista un centru de livrare al curierului. Costurile de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 lei fara TVA sunt suportate integral de catre client si vor fi comunicate acestuia in momentul confirmarii comenzii.

Inedit Grup va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care nu se poate livra comanda din cauza ca produsul nu este diponibil,Inedit Grupva informa clientul despre aceasta situatie.Inedit Grup poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul clientului.

Pentru produsele aflate in stoc termenul de livrare in mod obisnuit se incadreaza intre 24 ore si 48 ore, din momentul confirmarii comenzii. Cu toate acesteaInedit Grupisi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale cu anuntarea clientului in prealabil.

10. Conditii de livrare

La solicitarea Inedit Grup sau a curierului, clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de comanda atribuit de catre Inedit Grup.

In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier a numarului comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorata daca clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

Clientul poate fi contactat telefonic de catre curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Inedit Grup, la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa furnizata de acesta la momentul plasarii comenzii.

11. Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze factura si avizul prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe avizul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea facturii clientul recunoaste ca a receptionat produsele comandate si primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate urmand sa faca plata catre curier, daca aceasta nu a fost facuta in prealabil online cu cardul sau prin ordin de plata.

12. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda.Inedit Grup va emite catre Client o factura pentru produsele livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Plata se face, in conditiile art. 8, oline cu cardul, prin transfer bancar / ordin de plata sau ramburs la primirea produselor.

13. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online www.Inedit Grup.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

• produsul sa fi fost cumparat de la Inedit Grup si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

• sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform;

• sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

• sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile cu care au venit in acesta, si sa le livreze daca este posibil impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. Costul transportului este suportat de Client.

 Cauze de pierdere a garantiei:

• avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;

• defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

• deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;

• inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

• distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Inedit Grup nu ofera garantii Clientilor:

• in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

• dupa expirarea perioadei pentru care Inedit Grup ofera garantie produsului;

• in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

14. Exercitarea dreptului de retragere si politica de retur

Inedit Grup depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea,Inedit Grup nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs listat pe site este diferit fata de descrierea aferenta acestuia, il puteti returna respectand prevederile politicii de returnare a produselor in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Clientul se obliga sa notifice Inedit Grup intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@ineditgrup.ro.ro sau prin telefon la numarul 021.4670292 in termen de maxim 10 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar,Inedit Grup poate refuza returul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate catre Inedit Grup in notificare sunt urmatoarele:

• data expedierii coletului;

• copie scanata a facturii;

• numarul Comenzii;

• modalitatea de restituire a sumei (plata in cont bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate);

• motivul intemeiat pentru care se doreste returnarea produselor.

Costurile de transport ale produselor returnate intra in responsabilitatea clientului.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Inedit Grup).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

15. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false.Inedit Grup isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut.

Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe site, transmiteti, in afara cazurilor in care Inedit Grup indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Inedit Grup are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara.

Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe site, cedati dreptulInedit Grup de a folosi numele dumneavoastra. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor.

Inedit Grup are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site.Inedit Grup nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site.Inedit Grup are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

16. Publicitatea

Inedit Grup poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea site-ului si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

17. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

Inedit Grup respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate in sectiunea contact.

18. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Inedit Grup prin intermediul site-ului sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile Inedit Grup se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Inedit Grup. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

19. Prezentarea ofertei

Inedit Grup isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Inedit Grup au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Inedit Grup au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

20. Forta majora

Inedit Grup, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Inedit Grup nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Inedit Grup Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Inedit Grup, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Inedit Grup erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

21. Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii/clientii.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.