Pentru toate produsele comercializate de noi, oferim SERVICII de cea mai buna calitate:

CONSULTANTA DE SPECIALITATE in alegerea echipamentelor si produselor corespunzatoare nevoilor clientilor.
LIVRARE GRATUITA* la sediul clientului/beneficiarului, la produsele aflate pe stoc.
MONTAJUL si PUNEREA IN FUNCTIUNE a echipamentelor de utilare service-uri auto. La solicitarea beneficiarului, asiguram montajul si punerea in functiune a echipamentelor comerzializate de la noi. In cazul in care nu se solicita instalarea echipamentului, specialistii firmei noastre pot asigura asistenta tehnica la montaj contracost. Dupa efectuarea lucrarilor de instalare se asigura punerea in functiune al echipamentului si testele functionale specifice.

GARANTIE SI SERVICE pentru produsele comercializate de la noi.

Echipamentele vor fi insotite la livrare de certificatul de garantie, certificatul de origine CE si de cartea tehnica in limba romana (manualul de utilizare). INEDIT GRUP ofera garantie de 12-24 luni (in functie de echipament sau serviciu prestat). Toate produsele se vor livra conform normelor si standardelor CE si certificarilor ISO de la producatori.
*Beneficiaza de livrare gratuita clientii din Bucuresti, Bacau, Constanta, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Sibiu. Pentru clientii aflati in alte localitati de pe teritoriul Romaniei, livram gratuit prin Curier Rapid in maxim 48 de ore pentru comenzi de peste 200 Euro.