Cosul tau

Comenzi telefonice : 021.467.02.92

Search
Generic filters
Pret
Search
Generic filters
Pret

Sapun LICHID KLEENEX PENTRU MAINI

Cod Produs KC-6331 Categorii: ,

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Formula premium de Sapun lichid Kleenex pentru maini curata si ingrijeste eficient pielea. Acest Sapun lichid de lux ofera solutia ideala de igiena a mainilor la locul de munca si este foarte potrivit pentru utilizarea in birouri, spitale si industria alimentara. Rezervele eficiente din punct de vedere al costurilor, cu o capacitate de 1000 ml, asigura o cantitate de pana la 1111 spalari ale mainilor, reducand astfel timpul de intretinere/reumplere. Rezervele sigilate, usor de incarcat, protejeaza Sapunul inainte de utilizare, impiedicand contaminarea. Dozatoarele usor de utilizat, cu o singura mana, sunt compacte si concepute pentru a se potrivi tuturor locatiilor. Sapunul lichid Kleenex, realizat de Kimberly-Clark Professional, face parte dintr-o gama mai larga de produse de toaleta proiectate pentru a crea un loc de munca mai sanatos si mai productiv.
– O rezerva de Sapun lichid Kleenex contine 1000 ml, un bax contine 6 rezerve
– Formula de lux de Sapun lichid Kleenex pentru maini curata si ingrijeste eficient pielea
– Fiecare rezerva eficienta din punct de vedere al costurilor, cu o capacitate mare, asigura pana la 1111 de spalari
– Dozatoarele compacte si usor de utilizat sunt proiectate sa se potriveasca tuturor locatiilor
– Aceasta formula de calitate superioara este solutia ideala pentru igienizarea mainilor in toaletele de la locul de munca
– Aceste rezerve sunt compatibile cu: Dispenser AQUARIUS pentru Sapun lichid si spuma & Dispenser KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL pentru Sapun.

Informații suplimentare

Producator

Culoare

Ambalare