Cariera ta la INEDIT GRUP!

INEDIT GRUP se afla pe piata romaneasca din 2003, timp in care am incercat sa invatam alaturi de clientii nostri si le-am inteles nevoile. Ne-am conturat ca si echipa si am venit in sprijinul lor cu:

  • planuri de cariera
  • schimburi de experienta
  • pachete salariale motivante
  • traininguri si instruiri

…..toate avand un mediu de lucru placut si motivant .

Forta de vanzari este impartita in urmatoarele categorii:

  • Automotive-Industry
  • Horeca

Te vrem in echipa noastra!

Posturi disponibile:

Reprezentantul de Vanzari: Brasov si Cluj

Ce inseamna sa fii Reprezentant Vanzari la Inedit Grup?

Reprezentantul de Vanzari Inedit Grup este cea mai importanta unitate a fortei de vanzari  de aceea ne dorim sa avem in echipa un om de vanzari care sa faca prospectare,informare pentru clientii existenti sau pentru potentiali client asupra produselor si serviciilor firmei,urmarirea evolutiei pietei,informarea conducerii firmei in legatura cu schimbarile intervenite pe piata,etc.

Consideram ca profesionistii se perfectioneaza, nu atat din literature de specialitate,cat mai ales din practica.

Activitatea unui Reprezentant Vanzari este in principal la sediul clientului si se bazeaza pe dezvoltarea si intretinerea relatiilor cu clientii si comunicarea periodica cu acestia.

Atributiile acestuia sunt:

Identificarea de noi zone de vanzare prin gasirea de noi clienti, imbunatatirea permanenta a bazei noastre de date implica multa munca si rabdare si nu poate fi realizata decat cu dedicatie .

Consultanta acordata clientilor are ca rezultat satisfactia acestuia si siguranta noastra ca si urmatoarea data vom fi alesi tot noi.

Serviciile acordate clientilor nostri impreuna cu o calitate exceptionala a produselor duc la recunoasterea orientarii noastre catre client si a dedicarii noastre in mentinerea relatiilor cu clientii.

Daca esti dinamic, comunicativ, organizat si iti place domeniul “business to business” asteptam cv-ul tau la office@ineditgrup.ro